De kerkuilen-kamer

Boven in de Hoge Schuur bevindt zich de kerkuilen-kamer, die verwijst naar de vorige bewoners van de schuur.   De kerkuilen hebben inmiddels een ander huisje gevonden op ons erf. Dus nu kunt u er terecht voor  bijvoorbeeld vergaderen, het geven van yoga of het geven van een workshop. Indien gewenst bieden  wij een vegetarische lunch of diner aan.  Zoveel mogelijk met groente en fruit uit onze eigen tuin en eieren van onze kippen. U kunt uitwaaien op ons terras of een wandeling maken over de Diefdijk ooit onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.


Neem een kijkje op ons terras door op onderstaande link te klikken.

U vorm opstelling voor 18-20 personen.

Theateropstelling voor 40 personen

Carre- en blokopstelling 18-20 personen

Tarieven:

Dagdeel:      € 100,00 exclusief btw  tot 10 personen.                                                                                             Bij meer dan 10 personen € 5,00 extra per persoon exclusief btw.

2 dagdelen: 25 % korting op 2e dagdeel. Is € 175,00 exclusief btw tot 10 personen.                                      Bij meer dan 10 personen € 5,00 extra per persoon exclusief btw.

Bij de reservering van een vergadering krijgt u gedurende de dag onbeperkt koffie, thee, water en bij de ontvangst een heerlijke seizoensgebonden versnapering. Wij vernemen graag uw dieetwensen.
De kerkuilen-kamer is voorzien van een beamer, flip-over en wifi, dit is ook bij de prijs inbegrepen.

Arrangementen
U kunt uw vergadering combineren met een vegetarische lunch of diner.  Neem contact op voor een passende prijsopgave.

Veel is mogelijk. Wij vernemen graag wat uw wensen zijn.


Ervaringen van onze gasten


De eerste keer dat we weer fysiek als team bij elkaar konden komen na corona deden we dat in de Kerkuilen-kamer Bij Maria. Een mooie rustgevende ruimte met prachtig zicht op de natuur buiten. De verzorging was uitstekend, de lunch vers, lokaal (veel uit eigen tuin) en lekker! Ook de afsluitende barbecue was prima geregeld met dezelfde hoge standaard voor het eten. Maria is gastvrij, een ongedwongen sfeer en informele setting, kortom ruimte voor een goede team sessie.

 

Wim Balvert, Van Oord
juni  2021

Recent hebben we enkele keren gebruik gemaakt van de vergaderruimte van Bij Maria. Wij zijn daar zeer enthousiast en meer dan tevreden over!
Een aangename en ruime vergaderkamer, met veel ventilatie, goede faciliteiten en uitzicht op de polders en de schapen. Heerlijk rustig en perfect om met een groep collega’s te vergaderen of een training te volgen. 

De letterlijke kers op de taart is de verzorging door Maria, die is op en top geregeld! Heerlijke versnaperingen bij de koffie en thee en een fantastische gezonde lunch, zelfgemaakt met producten uit de moestuin. Alles bij elkaar voelt een vergaderdag bij BijMaria als een dagje uit!  We komen heel graag terug!

Yvonne Schubad

Stichting Kinderopvang Centraal Nederland 
juli 2021

Reserveren

Om te reserveren kunt u contact opnemen via het contactformulier

Coronatijd

- houd 1,5 meter afstand
- blijft u thuis als u corona-gerelateerde klachten heeft zoals neusverkoudheid of hoesten 

Theateropstelling voor 20 personen
U-vormopstelling voor 10 personen 
Blokopstelling voor 10 personen