De kerkuilen-kamer

Boven in de Hoge Schuur bevindt zich de kerkuilen-kamer, die verwijst naar de vorige bewoners van de schuur.   De kerkuilen hebben inmiddels een ander huisje gevonden op ons erf. Dus nu kunt u er terecht voor  bijvoorbeeld vergaderen, het geven van yoga of het geven van een workshop. Indien gewenst bieden  wij een vegetarische lunch of diner aan.  Zoveel mogelijk met groente en fruit uit onze eigen tuin en eieren van onze kippen. U kunt uitwaaien op ons terras of een wandeling maken over de Diefdijk ooit onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.


Neem een kijkje op ons terras door op onderstaande link te klikken.

U vorm opstelling voor 14 personen.

Carre opstelling  14  personen
Theater opstelling 16 personen

Tarieven:

Stuurt u ons per mail uw aanvraag en dan sturen we u een passende offerte.

Bij de reservering van een vergadering krijgt u gedurende de dag onbeperkt koffie, thee, water en bij de ontvangst een heerlijke seizoensgebonden versnapering. Wij vernemen graag uw dieetwensen.
De kerkuilen-kamer is voorzien van een beamer, flip-over en wifi, dit is ook bij de prijs inbegrepen.
    


Arrangementen
U kunt uw vergadering combineren met een vegetarische lunch of diner, 
zoveel mogelijk lokaal en biologisch. 
Veel is mogelijk. Wij vernemen graag wat uw wensen zijn.

Neem contact op voor een passende prijsopgave.  

Ervaringen van onze gasten


De eerste keer dat we weer fysiek als team bij elkaar konden komen na corona deden we dat in de Kerkuilen-kamer Bij Maria. Een mooie rustgevende ruimte met prachtig zicht op de natuur buiten. De verzorging was uitstekend, de lunch vers, lokaal (veel uit eigen tuin) en lekker! Ook de afsluitende barbecue was prima geregeld met dezelfde hoge standaard voor het eten. Maria is gastvrij, een ongedwongen sfeer en informele setting, kortom ruimte voor een goede team sessie.

 Wim Balvert, Van Oord
juni 2021

Recent hebben we enkele keren gebruik gemaakt van de vergaderruimte van Bij Maria. Wij zijn daar zeer enthousiast en meer dan tevreden over!
Een aangename en ruime vergaderkamer, met veel ventilatie, goede faciliteiten en uitzicht op de polders en de schapen. Heerlijk rustig en perfect om met een groep collega’s te vergaderen of een training te volgen. 

De letterlijke kers op de taart is de verzorging door Maria, die is op en top geregeld! Heerlijke versnaperingen bij de koffie en thee en een fantastische gezonde lunch, zelfgemaakt met producten uit de moestuin. Alles bij elkaar voelt een vergaderdag bij BijMaria als een dagje uit!  We komen heel graag terug!
Yvonne Schubad,  Stichting Kinderopvang Centraal Nederland


Mijn werkdag begint altijd goed als ik de Diefdijk oprijd, 
elke keer weer geniet ik van de omgeving.

Maria staat klaar en ontzorgd volledig, totale luxe vind ik dat.

Goddelijke lunches en altijd weer anders.

Maar het mooiste is altijd ieders verwondering over het uitzicht vanuit de zaal, weer of geen weer, het natuurschilderij is altijd prachtig om naar te kijken en een wandeling in de pauze een kadootje voor lijf en hoofd.
Karien de Munk ,  Coach, trainer, verloskundige np


Wij hebben nu een aantal keren de ruimte bij Maria gebruikt voor overleggen en elke keer was een succes.

De ruimte is prachtig, licht en ruim. De verzorging door Maria is buitengewoon goed en heerlijk. En tussen de overleggen door is het een prachtige omgeving om een wandeling te maken.

Al met al een aanrader voor een ieder die in een inspirerende omgeving wil overleggen.
Pauline de Zeeuw , Compas Management & Advies


“Bij Maria is een prettige informele vergaderlocatie, prima geschikt voor een mooie dag met je team. Maria legt je, met haar vriendelijke glimlach, in de watten met een goed verzorgde verantwoorde vegetarische maaltijd. De zalen zijn boven, dus iedereen moet wel goed de trap op kunnen. Vanuit daar heb je prachtig zicht op de omliggende weilanden.”

Véronique Willems, Het Teamlab

Reserveren

Om te reserveren kunt u contact opnemen via het contactformulier