Algemene- en annuleringsvoorwaarden

Overnachten


1a) Reservering
Door het reserveren van de Pipowagen, Camperplaats of Kampeerplaats via mail, verklaart de deelnemer zich akkoord met de voorwaarden. Na betaling van de factuur is de reservering definitief.
1b) Optie
Heb je een optie genomen op een datum dan geldt het volgende: Mocht er een nieuwe aanvraag van derden komen en je hebt nog geen definitieve boeking dan neem ik contact met je op om te vragen of je je optie om wilt zetten in een definitieve boeking. Dus jij hebt 1e keuze. Als er dan geen boeking komt van jou dan vervalt je optie.
1c) De betaling van de factuur dient binnen 8 dagen te worden voldaan.
Als de factuur betaald is, is de boeking definitief.
2) Aansprakelijkheid.
Het verblijf in de Hoge Schuur en op het erf , terras en campingsite van Bij Maria is geheel op eigen risico. Maria Willems is niet aansprakelijk
voor letsel en/of schade van enigerlei aard als gevolg van het verblijf en/of de activiteiten
van de deelnemer, noch voor verlies of beschadiging van eigendommen.
3) Brandveiligheid
Indien je zelf in een ruimte kaarsjes, wierook of waxinelichtjes aansteekt, dien je deze nooit onbeheerd achter te laten. Deze moeten altijd in een brandveilige houder geplaatst zijn. Tevens is het niet toegestaan deze achter, nabij of op
brandbare plaatsen te zetten. Eventuele schades zoals schroeiplekken worden verhaald
Als je hout wilt stoken op een vuurplaats, is het van belang om hier dan als goede brandmeester mee om te gaan. Eventuele brandschade wordt verhaald.
4) Schade
Indien jij , of een van je mede gasten schade aan de inboedel en / of Hoge Schuur en
Pipowagen veroorzaakt, zijn wij helaas genoodzaakt de veroorzaakte schade en/of
reparatiekosten op jou te verhalen.
5) Annulering
Als je een definitieve boeking hebt:
In principe geldt bij een reservering dat je de pipowagen, camperplek of kampeerplek
voor de gereserveerde datum huurt. Mocht ondanks zorgvuldige voorbereiding je niet
kunnen voldoen aan de reservering of er onvoorziene zaken zijn zoals ziekte van de
huurder of corona lockdown dan gelden de volgende voorwaarden.

Het annuleren van de reservering kan tot uiterlijk 6 weken voor aanvang kosteloos
worden gedaan.
Bij annulering tussen 6 weken (44 dagen) en 30 dagen voor de startdatum ontvang je 85 % van het factuurbedrag terug.
Bij annulering tussen 30 dagen tot 14 dagen voor de startdatum ontvang je 75 % van het factuurbedrag terug.
Bij annulering vanaf 14 dagen tot 7 dagen voor de startdatum ontvang je 50%
terug.
Bij annulering vanaf 7 dagen voor de startdatum wordt 100% in rekening
gebracht en ontvang je niets terug.

Bij Maria, Diefdijk 19, 4143 ME, Leerdam.
Maria: 06 81049213

IBAN: NL36 TRIO 0212 1822 34 KVK: 11023230 BTW: NL001494632B54

Ruimte verhuur

1) Reserveren
a.    Door het reserveren van de Kerkuilen kamer via mail verklaart de deelnemer zich akkoord met de voorwaarden. Na akkoordverklaring van de offerte is de reservering definitief.
b.    Bij langdurige huurafspraken geldt een prijs indexering van een half jaar.  Elk jaar op 1 januari en 1 juli. De prijs kan dan door verhuurder aangepast worden op basis van de geldende index. Dit geldt ook voor de lunch prijs.
c.     Heb je een optie genomen op een datum dan geldt het volgende: Mocht er een nieuwe aanvraag van derden komen  en je hebt nog geen definitieve boeking dan neem ik contact met je op om te vragen of je je optie om wilt zetten in een definitieve boeking. Dus jij hebt 1e keuze. Als er dan geen boeking komt van jou  dan vervalt je optie.
d.    De betaling van de factuur dient binnen 8 dagen te worden voldaan.

2) Aansprakelijkheid   
Het verblijf in de Hoge Schuur en op het erf , terras en campingsite  van Bij Maria is geheel op eigen risico. Maria Willems is niet aansprakelijk voor letsel en/of schade van enigerlei aard als gevolg van het verblijf en/of de activiteiten van de deelnemer, noch voor verlies of beschadiging van eigendommen.

3) Brandveiligheid   
Indien je zelf  in een ruimte kaarsjes, wierook of waxinelichtjes aansteekt, dien je  deze nooit onbeheerd achter te laten. Deze moeten altijd in een brandveilige houder geplaatst zijn. Tevens is het niet toegestaan deze achter, nabij of op brandbare plaatsen te zetten. Eventuele schades zoals schroeiplekken zullen op de organisatie worden verhaald
 
4) Schade             
Indien je , of een van jouw deelnemers schade aan de inboedel en/of het pand veroorzaakt door gebruikmaking van materiaal / materieel die niet geschikt zijn voor die toepassing of voor de ondergrond, zijn wij helaas genoodzaakt de veroorzaakte schade en/of reparatiekosten op jou te verhalen. Te denken valt hier bijvoorbeeld aan het gebruik van ducktape waardoor lakschade veroorzaakt wordt, of gebruik van watervaste stiften die onbedoeld vlekken achterlaten. Iedere huurder  adviseer ik  tenminste een eigen (bedrijfs)aansprakelijkheidsverzekering te hebben die in geval van schade aangesproken kan worden

5) Achter laten zaal     
De zaal behoort bij vertrek schoon achter te worden gelaten en het meubilair in een opstelling te plaatsen  zoals bij aankomst werd aangetroffen; eventuele schoonmaakkosten zullen in rekening worden gebracht.


 

 
 
 
 6) Aangeven van specifieke wensen.
Om je verblijf zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden , hoor ik graag liefst bij reservering doch uiterlijk 2 weken van te voren je specifieke wensen. Zoals inrichting van de zaal en lunch dieéten.
Indien deelnemers om medische reden een bepaald dieet moeten   volgen   kun je dit via mail aangeven. Maria doet haar uiterste best de diéten zo goed mogelijk te verwerken, maar kan kruisbesmetting nooit uitsluiten en is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen.
Indien je met je  groep wilt werken met bijvoorbeeld stiften, verf, klei, massage-olie, water en/of kaarsen, waxinelichtjes e.d. wilt gebruiken, verzoek ik je daarover vooraf met mij te overleggen.

Annuleringsvoorwaarden.
 
Als je een definitieve boeking hebt:
In principe geldt bij een reservering dat je de ruimte voor de gereserveerde datum huurt. Mochten er omstandigheden zijn die dat kunnen belemmeren, zoals bijeenkomsten op basis van inschrijving dan dient de verhuurder daarvan op de hoogte te zijn. Mocht ondanks zorgvuldige voorbereiding je niet kunnen  voldoen aan de reservering of er onvoorziene zaken zijn zoals ziekte van de huurder of corona lockdown dan gelden de volgende voorwaarden.
 
Het annuleren van de reservering kan tot uiterlijk 6 weken voor aanvang kosteloos worden gedaan Bij annulering tussen 6 weken (44 dagen) en 30 dagen voor de startdatum wordt 15% van het offertebedrag in rekening gebracht.                                                                                                                      Bij annulering  tussen 30 dagen tot 14 dagen voor de startdatum wordt 25% van het offertebedrag in rekening gebracht.                                                          Bij annulering  vanaf 14 dagen tot 7 dagen voor de startdatum wordt 50% in rekening gebracht.                                                                                                       Bij annulering  vanaf 7 dagen voor de startdatum wordt 100%  in rekening gebracht.
Het wijzigen van het aantal personen kan tot 1 dag van te voren kosteloos gedaan. Er redelijker wijze van uitgaan dat dit geen grote veranderingen zijn.