Theetuin & 

Moestuin


Voedselbos            

Op het terrein hebben we een waardevolle hoogstamfruitboomgaard van ruim 100 bomen, die geheel biologisch onderhouden wordt. Al meer dan 30 jaar zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en bemesting. 
Er is een diversiteit aan oude appelrassen, peren, kersen, pruimen, klein fruit maar ook walnoten, amandelen, hazelnoten etc.  Daarnaast is er een grote  biologische moestuin. De haag eromheen van o.a. meidoorn is samen met het bos  een biotoop voor vogels, insecten en kleine zoogdieren. Achter het erf ligt het natuurgebied van het Zuid-Hollands  Landschap.
Een Natura 2000 gebied.

Theetuin & Marktkraam

Tussen juni  en oktober is bij mooi weer  onze theetuin open van 9.00-17.00 uur.  Als er een bord bovenaan de dijk staat, bent u welkom om iets te drinken, te lunchen of voor een stuk taart. Bij twijfel kunt u ons bellen op 06 81049213.
In juli, augustus en september verkopen we vers fruit en groente en appelsap uit onze biologische tuin. Als de theetuin open is, is onze marktkraam  ook open.
Kom gerust naar beneden met  uw fiets.             

Ons terras 

Wij zijn ons terras nog zomer klaar aan het maken. In de lente wordt de beplanting geplant en kunnen wij u ontvangen op ons mooie terras.